Durf te veranderen

Het komt steeds vaker voor dat (jong)volwassenen de hulp inroepen van een coach.
Een zelfstandig leven opbouwen, volwassen worden en het verwerken van emotionele gebeurtenissen blijken voor vele een lastige combinatie en een grote uitdaging.

Tijdens een eerste gesprek onderzoeken we jouw doel van de begeleiding en ervaar je of er een 'klik' is. Het is belangrijk dat je vertrouwen hebt in de coach, dat zij voor jou de juiste persoon is om mee samen te werken en de antwoorden te vinden op de vragen die je hebt.
De begeleiding is daarna gericht op het leren van vaardigheden en het verwerken van (negatieve) emoties. Naast praten gaan we vooral DOEN. Door iets te gaan doen, in welke vorm dan ook, gebeurt er iets in je lijf, de energie gaat stromen en een volgende stap naar verandering is gezet.

Creatieve werkvormen, zoals tekenen en schilderen, nodigen je uit om je binnenwereld naar buiten te brengen. Ook muziek, verhalen of gedichten schrijven zijn werkvormen die het mogelijk maken om je te uiten. Houd je meer van buiten zijn, de natuur en dieren, dan gaan we dat zeker doen.

De coach bij Rust en Ruimte heeft haar eigen werkwijze ontwikkeld. Ze is ook therapeut waardoor ze open staat voor complexe en diepgaande vragen.

Durf je te gaan veranderen of blijf je bij het oude? Er is altijd een keuze...