Het voelt hier goed

Midden in het Zuid-Hollandse Groene Hart, in het plaatsje Ter Aar, hebben wij onze droomplek gevonden. Een boerderij in een oase van rust en landelijkheid: weilanden met grazende koeien en schapen, zwermen vogels, een roodborstje dat vaak te gast is en zelfs een uil laat zich hier af en toe zien en horen.

Rond de boerderij vind je meerdere schuren, een hooiberg, een kas, een moestuin en dierenverblijven voor de kippen, hangbuikzwijntjes, schapen en geiten. Luierende honden en in de zon soezende katten maken het plaatje compleet.

De boerderij en de bijgebouwen bieden ruimte voor rust en voor activiteiten die je rust geven. Het voormalige stalgedeelte is een multifunctionele ruimte geworden die nog steeds de sfeer van vroeger uitstraalt.
Bij Rust en Ruimte kun je terecht voor een praatje of een goed gesprek, voor professioneel advies, kipknuffelen of tuinieren, voor een workshop of een wandeling door het weiland om je hoofd eens lekker leeg te maken.

Het is een plek waar iedereen welkom is en waar de energie goed voelt. Een plek in de natuur om tot rust te komen, in je kracht te komen, te ontspannen en vooral om te genieten.

 

Een plek om te zijn...