Schilderen met je hart

Alle activiteiten in het dagelijks leven zorgen ervoor dat we veel te doen hebben op een dag. 'Ik heb het druk', is een veel gehoorde uitspraak. We komen amper toe aan onze rust, voelen ons moe, doen vaak meerdere dingen tegelijk en al snel komt stress om de hoek kijken. Ook emotionele gebeurtenissen leiden tot onrust in het dagelijks leven. Herken je dit en wil je daar iets aan veranderen?

Ervaar dan het effect van schilderen op doek. Het helpt je om uitdrukking te geven aan jouw binnenwereld. Wat gaat er in je om, bewust of onbewust? Wat zit je dwars? Welke negatieve gevoelens spelen een rol in je leven? Wat heb je nodig om meer tot rust te komen?

Deze creatieve werkvorm helpt je om antwoord te vinden op deze en soortgelijke vragen. Je onderzoekt als het ware jouw gedrag, gedachten en gevoelens. Op het moment dat je ze bewust wordt kun je er iets mee: accepteren, delen, uiten of veranderen.

De workshop omvat verschillende onderdelen die bijdragen aan ontspanning. Het gaat niet om het re-sultaat (doel), wel om de weg er naar toe (middel). Het schilderen zelf geeft rust. Daarnaast is het een manier om op een afstand naar situaties, gedachten en gevoelens te kijken. Als het ware houd je jezelf een spiegel voor. Tenslotte geeft het kleurgebruik ook informatie. Alles bij elkaar zal je helpen om uiteindelijk meer rust te ervaren, je energieker en je blijer te voelen.

Overige informatie:

  • minimaal 2 en maximaal 4 deelnemers;
  • je hebt geen ervaring of talent nodig;
  • duur ca. 2,5 uur;
  • kosten € 27,50,-- p.p. incl. koffie, thee, iets lekkers en materiaal;
  • bel of mail gerust als er nog vragen zijn.

Deelname op basis van inschrijving. Stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik het contactformulier, je ontvangt z.s.m. een bevestiging.

 

                                                                                                         EEN REGENBOOG DOET MEER DAN JE DENKT